måndag 15 september 2014

Om val

Sverigedemokraterna skulle skrämma mig om de hade kompetens och resurser nog att åstadkomma någonting mer än en aldrig sinande ström av sjävbelåtet hånflinande lögner. Men nu känner jag bara sorg för att de visar att det finns en stor del av landets befolkning som är så katastrofalt själviska och obildade och lata och fega att de kan luras att stå för Sverige mot mänskligheten; mot framtiden; mot friheten.

Men ni har nu fyra år till på er att bevisa att ni inte kan någonting, inte vet någonting, inte vill någonting men ta mig sjutton om inte den ras ni tillhör är bäst i världen; att bevisa att det är omöjligt att gå från ord till politisk handling i ett upplyst samhälle som förstår att det ni vill göra är ovärdigt människan.

Fyra år till att bevisa att det inte går att bara vara litet rasist; att när man öppnar dörrarna för Sverigedemokraterna så följer Svenskarnas Parti, konspirationsteoretiker, Anders Breivik, Osama Bin Laden, Boko Haram, IS, okunskap, fruktan, misstro, motsättningar, hat, Auschwitz. Att när demokratin försvagas blir demokratin svagare.

Mitt namn är Emil Wikström, och jag hoppas er läxa är värd priset som vi alla får betala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar